Conferències sorpresa!!!

COMENCEM LES CONFERÈNCIES!!!
Divendres passat vam començar amb les primeres conferències, aquestes van ser una mica especials perquè per sorpresa les Mestres de 2n A i B van oferir dues conferències de dues vivències i aficions molt importants per a elles.

La Núria ens va explicar com ha estat l’experiència de fer el camino de Santiago (o camí de Sant Jaume), aquest estiu. Ens va ensenyar quin material va haver de portar, com van ser les etapes, la importància de tenir una bona alimentació i hidratació cada dia… També van poder veure quants quilometres va caminar en total i quantes etapes va fer, realment fer “el camino” té molt de mèrit!! Va ser una gran experiència on els nens/es van poder conèixer i preguntar moltes coses.

I la Irene ens va ensenyar una de les seves grans aficions, porta des dels 6 anys sent membre d’una colla castellera i de petita va ser enxaneta, els castells son la seva gran passió. Els va explicar i ensenyar quina roba porten els castellers, per a què serveix la faixa i com es posa, el mocador casteller, quina música acompanya el toc dels castells quan fan les actuacions…i va respondre tot tipus de preguntes. Una de les coses més importants que els va voler ensenyar son els valors dels castellers, el treball en equip, la cooperació, l’esforç, el fet de que tothom tingui un lloc i que tothom és importat tant els de dalt dels castells com els que fan la pinya. Es castells son una de les activitats més integradores que tenim la cultura catalana.

I com diu el lema dels castells, força, equilibri, valor i seny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>