Anem a circular amb els CARS!

Dimarts i divendres passat, vam anar a gaudir d’una activitat que ens va agradar molt. És un activitat que ens ofereixen des de la Policia Municipal de Cardedeu. Es tracta de posar consciencia de com circulem pel carrer i adonar-nos de que no es una broma quan ens desplacem pel poble a peu, amb bicicleta o bé amb un vehicle de quatre rodes.

Situat a la pista que està just al costat de la paret que dona a Can Manent hi ha el circuit per a practicar aquesta activitat. Els agents Ferran i Jose, ens van fer unes quantes explicacions i reflexions per anar entrant en matèria i seguidament, ens vam posar a la feina.

Primer vam fer el circuit a peu amb trenets. Després amb bicicletes. Mentre uns feien el recorregut fixant-se molt en les senyals, la resta passejaven pel circuit per tal de fer la pràctica una mica més real.

Finalment vam poder pujar als CARS!! Ens feia molta il·lusió. Tot i que estàvem bastant nerviosos i nervioses. Semblava molt fàcil, però alguns ens vam saltar “stops”, d’altres ens vam posar contra-direcció i en ocasions tot i que tant sols hi havia dos pedals, alguns ens vam fer un embolic amb els peus. Tot plegat, passat una mica per aigua!

Gràcies Ferran i Jose pel vostre acompanyament i el vostre saber fer, vam estar molt bé!

Va ser una activitat GENIAL!!!!.

 

Cars 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>