45 i Gaudí

Aquest segon trimestre els 45 hem estat coneixent Gaudí a fons i hem pogut saber una mica d’ell, la seva obra i ens hem pogut inspirar per fer les nostres obres d’art.

Antoni Gaudí i Cornet va ser un arquitecte modernista català, que va viure de 1852 a 1926. Les seves obres van estar influïdes per varis estils, però on va acabar trobant el seu estil va ser del modernisme. El seu estil es resumeix en fusionar les formes geomètriques i la natura, i creant una nova tècnica: el trenacdís.

Els 45 ens hem inspirat en les seves obres i hem pogut treballar amb diferents materials: argila, plastilina, foli… i creant les nostres pròpies xemeneies de Gaudí, els Dracs com el del Parc Güell, les màscares africanes, entre altres. Seguint la frase que va dir Gaudí tot surt del gran llibre de la naturalesa us volem mostrar què hem estat fent:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>