Les Mulasses visitem la Jijonenca de Castellbisbal

Divendres al matí la classe de Les Mulasses vam visitar la gelateria La Jijonenca de Castellbisbal. Actualment estem finalitzant el projecte dels Gelats, i necessitàvem algun expert que respongués a les nostres qüestions i dubtes. I a la Jijonenca ens van rebre amb els braços oberts, van respondre a les nostres preguntes i van deixar-nos fer boles de gelat amb els motlles. Així que cada nen vam sortir amb un gelat de terrina amb sabor a xocolata o vainilla. I vam aprendre moltes coses interessants com que tenen 32 gustos de gelats diferents, que el gust més venut és el d’oreo, i que per a fer la bola de gelat perfecta s’ha de mullar molt bé el motlle.

Van ser molt atents i pacients amb tots nosaltres i ens ho vam passar molt bé! A més, divendres va fer molta calor i els gelats ens van refrescar moltíssim. Segur que tornem amb les nostres famílies per provar els altres 31 gelats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>