Anul·lada la Jornada de Portes Obertes de l’escola

Atesa la situació d’alerta sanitària per risc de contagi del coronavirus, SARS-CoV-2 i segons les recomanacions del Departament de Salut i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, l’escola ha de suspendre la Jornada de Portes Obertes prevista per divendres 20 març.

Hem posat il·lusió i esforç per preparar-les i així poder mostrar a les famílies el nostre centre i el nostre Projecte educatiu però aquest 20 de març no podrà ser.

Tan aviat com tinguem una nova instrucció del Departament i la situació ho permeti, mirarem d’organitzar alguna activitat o una Jornada de Portes Obertes perquè puguin conèixer el nostre centre, els seus espais i instal·lacions, i puguem resoldre les seves preguntes i inquietuds. Mentrestant, ens posem a la seva disposició per resoldre qualsevol qüestió, tant del nostre projecte com del procés de preinscripció i matrícula, al següent  correu electrònic: info@benviure.cat.

Moltes gràcies per la vostra confiança i esperem retrobar-nos personalment molt aviat.

Seguiu les recomanacions i instruccions de les autoritats sanitàries i recordeu #joemquedoacasa

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>