Com és que les persones celíaques no poden menjar alguns aliments?

“Com és que les persones celíaques no poden menjar alguns aliments?”, aquest ha estat l’últim repte que hem realitzat els i les esportistes de 4t. El producte final ha consistit en confeccionar un menú apte per una persona celíaca.

Primer de tot, havíem de saber què implicava ser celíac, per aquest motiu vam fer un llistat de tots els dubtes que teníem i vam convidar la Sílvia, la mare de la Zoe, per què ens ajudés a resoldre’ls.

Vam realitzar d’altres activitats que ens van ajudar a identificar quins aliments podríem afegir al nostre menú i  a entendre com es du a terme la digestió dels aliments dins del nostre cos: anàlisi d’embolcalls, visualització de vídeos, taller sobre la digestió dels aliments,…

Un cop vam acabar els menús, els vam compartir amb la Paula, la infermera escolar i passats un dies ens va visitar per analitzar-los conjuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>