Apadrinem el nostre patrimoni

Des del setembre del 2018 fins el juny del 2021 el nostre alumnat ha participat d’un programa d’innovació anomenat Apadrinem el nostre patrimoni i que consisteix en l’apadrinament d’un element del patrimoni urbà del nostre municipi, en el nostre cas l’element apadrinat és el Parc de l’ermita i l’ermita de Sant Vicenç del Castell.

El que es pretén és aprofundir en el coneixement històric, cultural, natural, … , alhora que treballar la sensibilització dels valors mediambientals i  la necessitat de mantenir una actitud respectuosa amb l’entorn. i que aquest coneixement sigui important i  significatiu per la comunitat educativa.

Per aquest motiu, s’han programat un munt d’activitats en tots els nivells per gaudir de l’espai a l’aire lliure, per aprendre els orígens del monument històric i de l’actual, per conèixer l’entorn natural i les espècies de fauna i flora que conviuen, per celebrar diverses festivitats, per fer pràctica esportiva, per cuidar i protegir l’espai fomentant actituds i valors en els infants per tenir cura i respectar l’espai i del Planeta.

Ho voleu veure?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>