Taller del Tàpies a Infantil

Aquest trimestre els alumnes de P3, P4, i P5 hem fet uns tallers juntament amb les famílies relacionats amb l’obra de l’artista català Antoni Tàpies. L’activitat ha consistit en tres tallers on es pretenia que els alumnes coneguessin les tècniques, els elements de l’obra d’Antoni Tàpies, fessin una aproximació i es convertissin en uns veritables artistes, potenciant la seva creativitat i gust per l’art.

Els alumnes hem realitzat un taller d’escultura on hem decorat cadires amb teles, cordes, filferro i d’altres materials. Un altre taller que consistia en descobrir elements de les obres del artista (números, símbols, lletres, objectes…) amb un joc amb lupes, i després crear amb diferents materials naturals la seva pròpia obra (pedres, pals, teles, mitjons…). A l’últim taller els alumnes feien un autoretrat i en grup una producció artística amb pigments naturals i teles.

En aquest article podeu veure fotos de com s’ha realitzat aquest taller, i si heu passat aquest últim mes pel passadís d’infantil haureu pogut veure tota aquesta fantàstica obra que han realitzat amb molta il·lusió els nens i nenes de P3, P4 i P5.

https://photos.google.com/u/1/album/AF1QipMmO1zPrfjNeyR8PjQW1W8BCCgJyd-QltWDlDPc