Receptes Gaudí P4

Aquest curs el tema de les Jornades Culturals és la Televisió. La classe dels Lleons i les Lleones Marines hem fet un programa de cuina.

Primer hem investigat com és un fa un programa de cuina i hem vist que hi ha uns cuiners que fan la recepta, però que també estan els guionistes, els de vestuari, els decoradors, els càmeres… Un cop ens vam repartir els papers, els guionistes vam pensar un títol i quina recepta de cuina volíem pel programa. Aleshores va sorgir la idea que el programa es digués “Receptes Gaudí”, i que farien Cupcakes de Vainilla.

Els tècnics d’imatge i so van decidir la música del programa “Sóc un Cuiner” (The Penguins) i van gravar amb la seva càmera. Els decoradors van estar estudiant com era l’espai i quins elements podien posar, el paper blau de la paret, les flors, el rellotge, els quadres, els elements de cuina…

Les de vestuari van escollir els davantals i van fer uns barrets pels cuiners. Quan ja tenien el plató preparat i els vestits, els cuiners van fer els cupcakes i van gravar la pel·lícula. Tot plegat ha sigut molt divertit i interessant comprovar que a la tele no tot és veritat, doncs l’anècdota var ser que els cupcakes van sortir salats, i si no fixeu-vos, que amb els nervis del directe, els hi vam ficar molta sal.

Opineu vosaltres mateixos…