TRUITA D’ESPINACS

image-2016-11-24

Ingredients:

20161123_092028_opt20161123_092116_opt

20161123_100803_opt

 

 

 

 

  • 500 gr. d’espinacs frescos
  • 2 dents d’all
  • 5 ous
  • oli, sal i sucre

Preparació:

Posem l’oli a la paella amb els espinacs frescos i comencem a fregir.

20161123_100730_opt

20161123_100603_opt

20161123_100622_opt

 

Prèviament haurem tallat a quadrats molt petits els dents d’all que afegirem a la paella quan estan els espinacs a mig coure. Tirarem també un polsim de sucre i un pessic de sal.

 

Sabem quan estan ben fregits, quan la paella es queda sense l’aigua que deixen anar els espinacs i comencem a veure l’oli que hem posat al principi.

Batem els ous (nosaltres a l’escola hem de fer-les amb huevina), barregem amb els espinacs i ja podem fer les truites!

20161123_112441_opt20161123_112401_opt20161123_112408_opt20161123_112424_opt

1 comentari

  1. Retroenllaç: URL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>