TALLERS I JOCS: COMPAREM I MESUREM -6è-

Els i les alumnes de 6è han estat treballant els continguts del primer i segon  tema de matemàtiques a partir de tallers manipulatius i vivencials. Han treballat les relacions entre els nombres decimals, fraccionaris i percentatges, han comprovat que podem escriure termes equivalents de diferents maneres i han investigat la relació que hi ha entre el perímetre i la superfície. També han esbrinat com realitzar càlculs d’àrees amb l’ajuda del geoplà (sense emprar fórmules) i s’han adonat que jugant al joc de “hundir la flota” es treballen les coordenades cartesianes. Tot això, compartint jocs matemàtics de diferent indole, per tal de consolidar millors els aprenentatges i al mateix temps treballar aspectes com el raonament, l’autonomia, el treball en equip i l’aprendre a compartir les estratègies pròpies.

Per veure les fotografies cliqueu a la imatge.

Free Vector | Cartoon math background

 

1 comentari

  1. Àngels

    Això és molt divertit i donen sentit a allò que aprenen.. l’acció sovint és millor que mil paraules per explicar-ho. M’encanta. Felicitats a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>