FEM DE CIENTÍFICS/QUES -6è-

L’alumnat de sisè ha estat treballant el tema de la matèria. Han  realitzat diferents tipus d’activitats manipulatives, han descobert què és el MÈTODE CIENTÍFIC i quins són els passos dels que consta. Després s’han convertit en uns/es bons/es científics/ques seguint els criteris de l’observació, plantejar-se una bona pregunta, elaborant una hipòtesis, experimentant i comprovant la seva hipòtesis.

Han fet diferents experiments en els quals han posa’t en pràctica  tècniques de separació de mescles, com: la decantació, la filtració, la imantació i la cristal·lització. Posteriorment han redactat un informe amb els materials necessaris, els passos a seguir i les conclusions que han extret del procès.

Van ser uns dies molt enriquidors i divertits!

Podeu veure fotos i clicant sobre la imatge.

3 comentaris

  1. Elisenda Coll

    Que concentrats i concentrades esteu! Segur que heu après moltes coses! No hi ha millor aprenentatge que el d’aquest tipus. Molt bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>