LECTURA EN DIGITAL

Tot seguit teniu una proposta per ocupar el nostre “temps lliure” amb una bona lectura. Potser no vam ser a temps d’agafar llibres en préstec de la biblioteca o de comprar un bon llibre. “ebiblio” és la solució! És una plataforma que dona un servei de préstec de llibres electrònics, de revistes, de pel·lícules, descàrrega d’audiollibres i accés a documentals,música, enciclopèdies i a idiomes. Té més 100.000 títols en diferents formats i temàtiques, disponibles en català, castellà, francès, anglès alemany, etc.

Es poden agafar llibres en préstec on line; ho pot uitilitzar qualsevol persona que disposi del carnet d’usuari d’una biblioteca pública del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Us demanarà una identificació d’usuari (el número que consta en el vostre carnet de biblioteca) i una contrassenya (la vostra data de naixement amb l’any complet).

Segons el carnet que tingueu, us heu de fixar en el número que consta sota el codi de barres i aquest és l’identificador d’usuari.

Cliqueu la imatge per entrar:

 

Esperem que us sigui d’utilitat. Que tingueu una bona lectura!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>