XV CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA

Un any més, la nostra escola participa en el Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta que enguany celebra la seva XV edició.

L’experiència de les anteriors edicions en les que hem participat ha sigut sempre molt positiva.  És una bona oportunitat per motivar i engrescar els alumnes en l’hàbit lector, per millorar i consolidar la seva lectura, per afavorir l’aprenentatge escolar i per créixer a nivell personal.

El certamen està dividit en diferents categories. Nosaltres participem en les categories de Grumets Vermells (Cicle Mitjà) i Grumets Verds (Cicle Superior).

El llibre per la categoria de Grumets Vermells és “L’any dels gats”, de Jaume Copon. Per altra banda el llibre seleccionat pels Grumets Verds és “Un ós anomenat Paddington”, de Michael Bond.

Aquest certamen està dividit en diverses fases. En la primera fase els Mestres i els alumnes de cada classe de Cicle Mitjà i Superior havien d’escollir dos representants de la seva aula. Tots els alumnes tenien el dret de participar-hi. Aquesta primera fase la vam dur a terme fins el 22 de febrer. Va ser una elecció difícil ja que el nivell i la motivació de tots els aspirants era molt alta.

A continuació, el passat divendres 8 de març, vam celebrar la segona fase del concurs. Els alumnes de Cicle Mitjà i Superior vam anar al Casino de Roda de Berà per escollir, d’entre tots els finalistes de cada classe, 2 alumnes de cada Cicle que representaran l’Escola el proper 1 d’Abril en la fase de quarts de final del XV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta a Tarragona. El jurat encarregat d’escollir els finalistes estava format per una representant de l’Ajuntament de Roda de Berà, una membra de l’Equip Directiu de l’escola i una representant de l’AMPA. Tots els alumnes finalistes ho van fer molt bé i van gaudir d’una experiència inoblidable.

Els alumnes que ens representaran són: L’Aitana Cano i la Sandra Guerra, de Cicle Superior, i la Sara Pujol i l’Alba Jové, de Cicle Mitjà.

Volem expressar la nostra felicitació a tots els finalistes que van mostrar un nivell molt alt i una actitud molt positiva. Així doncs, enhorabona i gràcies a:

L’Alba Jové Montilla, l’Alejandro Rodríguez Martín, l’Abrar Bentamou, l’Alex Fuster Quesada, l’Adam El Habra, l’Elvira Sánchez Vázquez, la Sara Pujol Jamal i l’Ivet Sierra Díaz. Tots ells alumnes de Cicle Mitjà.

L’Asmae Cherouit, l’Onaisa Mchicha, l’Anaïss Burrero Vives, el Bruno García Blasco, la Maroua El Amri, la Daniela Lanuza Sesma, l’Aitana Cano Nieto i la Sandra Guerra Laborde, per part de Cicle Superior.

Moltes felicitats, salut i bona lectura!

La Comissió de la Biblioteca de l’Escola Salvador Espriu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>