Maaaambo!

El dimecres, 18 d’abril, cicle superior vam anar a l’Auditori de Barcelona. Un cop esmorzats/es, vam entrar a l’edifici. Amb un públic totalment escolar, el concert de la Banda Municipal de Barcelona es va centrar en la música iberoamericana (amb interpretacions des d’havaneres com La bella Lola fins a música més ballable com el Mambo nº8 o La bamba). Tot va ser, doncs, un viatge musical per l’Amèrica llatina, amb el suport visual d’una gran pantalla, i efectes teatrals dels propis membres de la Banda amb l’inconfusible segell de La Cubana, encarregada de la direcció escènica del muntatge.

En acabar, i aprofitant que feia un dia esplèndid, vam fer una passejada fins al Parc de la Ciutadella, on vam tenir temps per jugar, dinar i tornar a jugar. Els autobusos ens van recollir puntualment i puntualment vam arribar a Roda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>