FÒRUM D’ESCOLES VERDES A CAMBRILS 2019

El passat dimecres 20 de març es va celebrar a Cambrils un dels Fòrums del Programa Escoles Verdes, que va comptar amb la participació de 23 centres de primària de les comarques del Baix Camp, Tarragonès i Alt Camp.

El nostre centre va estar  representat per dos mestres, l’Aina i en Jordi, i quatre alumnes, la Tatiana, el Jesús, la Verònica i en Jan, tots ells de cinquè i  membres del comitè ambiental, que és l’òrgan de participació que planifica i dinamitza les accions d’Escola Verda.

En total, unes 125 persones entre mestres i alumnes, es van reunir per tal de compartir experiències, propostes i idees per millorar l’educació per a la sostenibilitat a les escoles i, per extensió, al seu entorn més proper.

Entre d’altres activitats, es va realitzar un mercat d’experiències per afavorir l’intercanvi d’idees entre els centres, una acció de millora conjunta tant de mestres com d’alumnes i finalment una dinàmica de detecció de microplàstics a la sorra de la platja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>