Els de 6è anem de Colònies a Esterri d’Àneu!

La passada setmana, del dilluns 9 al dijous 12, vint-i-tres alumnes de sisè i tres mestres vam fer una estada de colònies al Pallars Sobirà, a Esterri d’Àneu. Malgrat que aquest hivern havia estat anormalment calorós i sec, vam trobar neu en moltes de les sortides que vam fer, especialment a la de dimecres al Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici. No va ser l’única dificultat que ens vam trobar. Tota la problemàtica del Coronavirus va precipitar la tornada el dijous al vespre.

Malgrat tot, l’experiència va ser força enriquidora. Taller d’orientació, visita al museu de l’os, d’Isil, activitat de rastres, excursió a l’avetosa del Gerdar,…, i tallers nocturns de fotografia i astronomia.

Encara que no ho sembli també hi va haver temps lliure, d’esbarjo i de nits, que s’allargaven més del que estava previst.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>