TROBADA COMARCAL DE COOPERATIVES ESCOLARS

El passat dimecres 23 de maig, els nens i nenes de 5è vam assistir a la trobada comarcal de cooperatives escolars que es va celebrar al recinte firal d’El Sucre, a Vic. Va ser un matí molt intens i divertit i vam fer diverses activitats: assistir a un set de premsa, un speed dating i l’elaboració d’un stand per la nostra cooperativa.

Set de premsa: una representant de cadascuna de les nostres cooperatives va haver de contestar unes quantes preguntes sobre el nostre projecte. Com en un programa de TV, les representants de les cooperatives es van asseure en un sofà i, micròfon en mà, van contestar les preguntes que els feia la periodista mentre tot quedava enregistrat per les càmeres.

Speed dating: la resta d’alumnes que no participavem al set de premsa ens vam asseure al terra del recinte formant files ordenades, de manera que tothom tingués a davant el membre d’una altra cooperativa escolar. En un minut haviem d’explicar al nostre interlocutor el projecte de la nostra cooperativa, i, al minut següent érem nosaltres els que haviem d’escoltar el seu. Quan sonava un timbre, els nens i nenes de la fila 1 s’aixecaven, es posaven davant de la persona que tenien al costat i es tornava a començar el procés.

Stand de la cooperativa: l’última activitat de la trobada consistia en muntar el nostre propi stand per la cooperativa. Primer de tot, cada grup rebia una llista amb materials i preus i haviem de decidir quins compravem per fer l’stand. Després, amb el material comprat, vam haver de muntar l’stand de manera que quedés el millor possible.

Finalment vam aprofitar la tarda per fer el camí que va des de Vic fins La Guixa i dinar allà. Va ser un dia molt complet i divertit!

MÉS FOTOS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>