Marató de donació de sang

El passat dijous dia 12 d’abril vam celebrar a l’escola la marató de donació que van preparar els alumnes de cicle superior al projecte que han fet relacionat amb la sang.

Després de molta feina a l’aula treballant tot el que comporta la sang, les malalties que pot tenir, per on circula i tot el que van creure necessari de saber de la sang, fins que va arribar el moment de preparar la campanya pel dia de la donació.

Van anar a la ràdio i van gravar una petita entrevista que podeu escoltar a continuació al següent enllaç.

També van publicar anuncis a xarxes socials, es van comunicar per carta amb pares, mares i famílies de l’escola. Van informar a l’Ajuntament de Cornellà de la marató que havien de fer… i moltes altres coses per tal que tothom sapigués allò que anaven a fer.

I pel que sembla, la campanya va ser tot un èxit. Vam aconseguir 54 donacions de sang, però van venir en total 78 persones que van voler col·laborar amb la causa, i encara que algunes d’elles no van ser aptes per diferents motius, no tenim més paraules que GRÀCIES A TOTS PER VENIR A COL·LABORAR I AJUDAR-NOS .

Va ser una jornada llarga, però molt especial per nosaltres. A continuació us deixem un petit recull de fotos d’aquell dia i un vídeo amb les entrevistes que els alumnes anaven realitzant a les persones que sortien després de donar sang. No us ho perdeu!!

 1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>