Educació viària a 6è

El dimecres 7 i el dijous 8 de març, a 6è vam rebre la visita d’en Sergio, un agent de la Guardia Urbana de Cornellà que ens va explicar moltes coses en un taller sobre educació viària.

A quart ja haviem rebut la seva visita, però aquesta vegada, anava centrada en com hem d’anar quan anem en bicicleta. Per quins carrils hem d’anar, quin equipament hem de portar, en quines coses ens hem de fixar, i que tothom ens ha de respectar quan anem en aquest vehicle, però nosaltres també hem de saber respectar als vianants que van per la vorera.

Vam fer diferents activitats, una d’elles per demostrar que el casc és un element molt necessari a l’hora d’anar a sobre d’un vehicle de dues rodes, ja que nosaltres som el xasis i si caiem hem de portar aquesta part tan important del nostre cos ben protegida, i ens ho demostrat amb un ou dur que anava protegit i un altre que no ho estava pas. També vam realitzar jocs interactius i al final ens va regalar a cada un de nosaltres elements per poder ser vistos pels altres conductors.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>