SOM UN EQUIP: ASSEMBLEA

Divendres 8 de febrer a les 11:00h va tenir lloc a la biblioteca JV l’assemblea dels delegats de cada classe per avaluar el propòsit del mes de gener i al mateix temps tornar a revisar els propòsits dels mesos anteriors.

Tos els representants, des de P-3 a 6è, van explicar quines accions havien realitzat a les seves classes per tal d’avaluar el propòsit i tenir evidències de si l’havien aconseguit o no. També van recollir propostes de les accions que havien explicat els companys per portar-les a les respectives aules i aconseguir així parlar-ne i millorar.

Un cop es van avaluar es va anar cap al mural de SOM UN EQUIP, a posar-hi la imatge que representa el grau d’assoliment dels propòsits que calia treballar. Cal afegir que el resultat no és satisfactori i que hi ha moltes classes que els caldrà treballar de valent.

Ànims, segur que podeu aconseguir-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>