PROGRAMA DE SALUT BUCODENTAL

El Departament de Salut, a través dels serveis d’odontologia dels centres d’atenció primària (CAP) i en coordinació amb les entitats locals, si escau, reprèn el Programa de salut bucodental a les escoles amb l’objectiu de promoure la salut bucodental en els infants.

Salut ho ha fet saber a les famílies a través d’una comunicació en què s’anuncia que properament es posaran en marxa les revisions odontològiques a les escoles, amb totes les mesures de seguretat que requereix la situació de pandèmia. Aquestes revisions comporten també l’entrega d’un informe individualitzat que indica, si és necessari, la conveniència d’assistir a l’odontòleg del CAP corresponent.

El Programa de salut bucodental a les escoles té l’objectiu de dur a terme la detecció precoç de la càries i reforçar l’orientació per prevenir-la en infants i famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>