AJUTS DE MENJADOR 2020-2021

S’ha aprovat la convocatòria pública i els criteris de concessió dels ajuts de menjadors.  El període per presentar sol·licituds serà del 8 al 30 de juny de 2020.

Les sol·licituds s’hauran de presentar telemàticament.

Per als casos extraordinaris en què la família no pugui dur a terme els tràmits de forma telemàtica, s’ofereix la possibilitat de fer-ho presencialment, amb concertació de cita prèvia,  al Consell Comarcal, telèfon 977861232  per tal que aquest pugui donar-li el suport requerit.

Per via telemàtica, cal omplir i signar digitalment documents que trobaran al web http://www.concadebarbera.cat/tramits/tramits-densenyament i enviar-los adjunts a través del model d’instància genèrica que trobaran en la mateixa pàgina.

Els/les sol·licitants de beca, que en aquest cas són els/les alumnes, no els progenitors hauran de tenir obligatòriament el DNI o NIE.

Des del Consell Comarcal es donarà publicitat d’aquesta convocatòria a través dels ebandos dels Ajuntaments i des de les xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>