Trobada de delegats

Avui, els delegats de classe de tots els cursos del centre han participat a la Trobada de Delegats dels instituts del Berguedà a Gironella.
Els alumnes han fet diverses activitats i tallers per conèixer els drets i deures dels delegats i també treballar les habilitats de parlar… Llegeix més»

El Sistema Solar 1rESO

L’alumnat de 1r ESO ha fet una maqueta del Sistema Solar a l’assignatura de Ciències Naturals. On han treballat les dimensions de cada planeta i les distàncies entre ells, a més de buscar i seleccionar la millor informació de la composició de cada planeta.
Els alumnes han… Llegeix més»

Sortida a Cal Vidal 4tESO

Els alumnes de 4t d’ESO van visitar la colònia tèxtil de Cal Vidal. Van fer un recorregut per tots els espais de la colònia i van visitar el pis dels treballadors, la sala de telers, la turbina, l’escola de nois, les dutxes comunitàries, el safareig,…… Llegeix més»

IFest

Alguns alumnes de 4t d’ESO de l’Institut han participat activament a l’IFest, la festa de la innovació i les noves tecnologies, que ha tingut lloc al Palau Sant Jordi de Barcelona.
Hem treballat i après moltíssim, i hem dissenyat un prototip de xip per detectar les… Llegeix més»

English Linguistic Camp

Students from Second Year have just started today the English Linguistic Camp in Empúries. “Reporters Research” is the topic to work through combined with leisure time on the beach.
You can see more photos here

Mural del pati acabat!

Durant els mesos d’octubre i novembre els alumnes de 3r d’ESO han estat treballant a Visual i Plàstica la temàtica del cos humà. Han pintant un grafiti amb els seus propis cossos perfilats i a la parcel·la del mig també hi ha les siluetes d’un… Llegeix més»

Més robòtica a Tecnologia de 4tESO

Els alumnes de l’optativa de Tecnologia de 4rt segueixen aprenent Robòtica mitjançant alguns projectes com:
– El Montre de les Galetes: Un mostre que fa una foto a la persona que agafa una galeta del pot!
– Caixa Knock knock: Una caixa o un ataud que ens… Llegeix més»

Visita al monestir budista

Els alumnes de religió de l’Institut juntament amb els de l’Intitut Pere Fontdevila de Gironella han visitat el monestir budista o Palau Novella al Garraf.
Allà van poder visitar el monestir i fer un taller de relaxació (1r i 2n d’ESO) i de meditació (3r i… Llegeix més»