Berga Medieval 2nESO

Aquest divendres els alumnes de 2n d’ESO del centre han posat fi al projecte interdisciplinar “Berga Medieval” amb una sortida al Barri Vell de Berga.

En aquest projecte han treballat en diverses matèries l’època medieval, s’han fet el vestuari i han fet diverses representacions.

Jornada de neu 2n d’ESO

Avui dimarts 14 de febrer, l’alumnat de 2n d’ESO han fet l’activitat d’Educació Física al Medi Natural. Han gaudit d’una jornada de neu als Rasos de Peguera amb dos activitats dirigides; raquetes de neu i construcció d’un iglú de supervivència.
Compartim algunes fotos de la sortida.

 

Projecte Volem de 1r d’ESO

Aquest divendres va acabar el projecte interdisciplinar de 1r d’ESO: Volem.

Un projecte que tenia com a objectiu treballar des de les diferents matèries el vol (avions, cometes, mapes…)

Taller amb Sergi Buka

Dins el programa FlipArt  “Aventures d’artistes” de la diputació de Barcelona ens ha visitat de nou el Sergi Buka per ensenyar-nos de prop la professió dels mags.

Els alumnes de 3r d’ESO han gaudit d’una xerrada- espectacle que els ha permès aprendre més sobre aquesta professió.

Apilo XII

Benvolgudes famílies,
Us informem que, entre totes les accions que anem fent per tenir un institut cada vegada més verd i sostenible, enguany participem al concurs “Apilo XII” amb l’objectiu de fomentar la recollida selectiva de piles i bateries domèstiques. Es tracta d’un concurs organitzat pel… Llegeix més»

Teatre “Be God is”

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO avui dimarts dia 7 de febrer han anat al teatre a veure l’obra “Be God is” de la companyia Espai Dual.
Un divertit xou que combina música, humor i teatre gestual. Be God is parteix de l’experimentació artística, de… Llegeix més»