Reiterem el nostre compromís

El professorat i el PAS de l’Institut Serra de Noet manifestem:
Un pilar fonamental del projecte educatiu del nostre centre és la formació integral dels nostres estudiants. Totes les professores i els professors preparem les nostres classes i les activitats per ajudar als nostres alumnes, com… Llegeix més»

Sortida al CosmoCaixa de 4tESO


Els alumnes de 4t d’ESO han visitat el CosmoCaixa on han pogut fer una volta al museu per veure els quatre tipus de matèria, realitzar experiències relacionades amb la física, l’evolució i visitar el Bosc inundat per veure les espècies que l’habiten.
Els alumnes de… Llegeix més»

Jornada d’inici de curs 17-18

Avui dia 13 de setembre hem començat el curs 17-18 amb molta energia.
Durant la primera hora els tutors ens han posat al dia de les novetats del curs, tot seguit els alumnes del centre hem fet un joc per anar-nos coneixent o retrobant amb alumnes… Llegeix més»

Inici de les obres del nou edifici

Ens fa molta il·lusió publicar una notícia al web del centre informant que les obres del nou edifici de l’Institut han començat avui, dia 8 d’agost, després de la formalització de l’acta de replanteig de l’obra.
En els següents enllaços hi trobareu diferents informacions del propi… Llegeix més»

Exàmens de setembre


Us recordem que la majoria de matèries tenen una feina específica que cal lliurar el mateix dia de l’examen i que és imprescindible per aprovar la matèria.
Així com també recordar que és obligatori presentar-se a totes les proves de recuperació.