Taller transgènere amb Teo Valls

Els alumnes de 3r d’ESO han rebut la visita del Teo, un noi transexual que els ha explicat la seva experiència. Els hi ha mostrat el documental: “De Berta a Teo” que explicava com ell i el seu entorn han viscut aquesta etapa d’acceptació de la seva identitat i, a més a més, ha respost les preguntes que li han fet els alumnes.

Aquest taller forma part del programa “Fixa’t Jove” del Consell Comarcal del Berguedà i del Cicle de Cinema Social Fixa’t que tindrà lloc durant el mes de novembre.

img-20161014-wa0001

Sortida de 4t d’ESO alumnes Biologia i Geologia

Els alumnes de 4t d’ESO que cursen la matèria de Biologia i Geologia han visitat la Sala Lluís Viladrich de L’Espai d’Interpretació de la Natura del Berguedà per tal de conèixer millor els fòssils de la nostra comarca.

La visita ha estat molt interessant.

Reunions de pares inici de curs

Benvolgudes famílies,
Us informem que les reunions de pares dels diferents cursos seran el dimecres dia 5 d’octubre a les 17:30h. Es realitzaran a les aules dels grups del vostre fill o filla amb el tutor de grup corresponent. També hi haurà els tutors individuals.
Us agrairíem… Llegeix més»

Jornada d’inici de curs

El passat dia 12 de setembre al nostre centre es van realitzar diferents activitats per a donar la benvinguda al curs 16-17.

Per una banda, es va realitzar una activitat molt musical on els alumnes de 1r curs van poder compartir experiències amb els alumnes de… Llegeix més»

Notes de setembre i inici de curs

Us informem que la recollida de notes, un cop finalitzades les avaluacions de setembre, serà el dimarts dia 6 de setembre de 13h a 14h.
Les classes començaran el dilluns 12 de setembre en horari habitual, de les 8:15 i acabaran a les 14:45h. Com cada… Llegeix més»

Jornada esportiva i comiat de 4tESO

No s'ha pogut carregar l'àlbum. S'ha esgotat el temps d'espera. Proveu a carregar la pàgina de nou.

El dimarts dia 14 i el dimecres dia 15 al nostre centre es van realitzar diferents activitats de cloenda del curs 15-16.
Per una banda, es va realitzar la Jornada Esportiva on els alumnes van poder gaudir, segons les seves preferències, d’una ruta en BBT, caminada… Llegeix més»