Què faig per canviar el món?

Amb motiu de la participació a la segona fase de selecció de la XIII Edició de Beques Europa, l’alumna de segon de batxillerat Sònia Sàlvia Vidal ha elaborat un muntatge audiovisual especial. En un minut, ha de contestar una pregunta difícil: Què faig per canviar… Llegeix més»

Entrega d’orles curs 2016/17

El passat dimarts 27 de juni, a les 8 del vespre i al pati de l’institut, es van lliurar:

  • Els diplomes de l’alumnat de 3r d’ESO participant en la ma de colors (APS). Gràcies per la vostra col·laboració!
  • Les orles de l’alumnat de 4t d’ESO, Cicle Formatiu… Llegeix més»

Nova imatge de l’Aula Oberta

L’alumnat de l’aula oberta del centre ha millorat la imatge de la seva aula. Durant aquest curs 16-17 s’han fet tasques de disseny de rètols de les dependències i de pintura de portes, parament i resta de mobiliari. El centre ha completat les instal·lacions amb… Llegeix més»

Sortides Crèdit de Sintesi 1r ESO

  • ACTIVITATS D’AIGUA

Dimarts 13 de juny l’alumnat de 1r ESO va participar, a la platja de Riumar, en les multiactivitats que organitza el Centre d’Activitats Deltanatur.
L’alumnat es va dividir en diversos grups, cadascun dirigit per un monitor o monitora, per anar passant pels diferents tallers, entre… Llegeix més»

AICLE Curs 2016/17

Seguint la línia engegada fa un parell de cursos, aquest any 2016-2017 l’Institut de Deltebre ha continuat amb el projecte de metodologia AICLE (aprenentatge de matèries en llengua anglesa). Els cursos de 1r, 2n han cursat Tecnologia i 3r d’ESO les Ciències Socials amb aquesta… Llegeix més»

Premis 10 edició The fonix

Les nostres alumnes Gaiané Ibrahim i Rut Salvadó han estat les nostres representants al concurs d’anglès Fonix. Aquí les podem veure en l’acte de lliurament dels premis de la 10a edició de The Fonix, amb Laia Servera (directora de l’Info-K) i Marcela Topor (directora del… Llegeix més»

Curtmetratge “Tú No”

Dos alumnes de 4t ESO A, amb un repartiment d’actors i actrius de 1r, 2n, 3r i 4t que també estudien a l’institut de Deltebre, han creat un curtmetratge contra la discriminació sexual i el bullying. Esperem que gaudiu del curt.

Sinopsi:
Greta és una noia que… Llegeix més»

Premi Recerca Jove Gerard Ardit

Enhorabona per una recerca acurada i fructífera!
L’alumne Gerard Ardit Castells de la promoció del batxillerat tecnològic 2014-2016 ha aconseguit un notable reconeixement amb el treball de recerca NetBot dirigit pel tutor Oscar Castell Marcos.
Premis Treballs de recerca 2016-2017
Treball: Netbot, prototip d’un robot de telepresència

  • Llegeix més»

6è Concurs Literari i Artístic per a Escolars

El passat 28 d’abril a l’escola Sant Miquel del nostre municipi, va tenir lloc el lliurament dels premis del 6è concurs literari i artístic per a escolars que concedeix anualment l’Ajuntament de Deltebre.
El tema d’enguany era el nostre pont “Lo passador” i les alumnes Selene Aliau… Llegeix més»

Concurs d’anglès: The Fonix 2017.

El passat 25 de febrer els alumnes: Andrea Guart, Joan Casanova Callau, Rut Salvadó, Marc García Ballester, Gaiané Ibrahim i Mónica Vila participaren al Concurs Fónix. Aquest concurs evalua les habilitats lingüístiques en llengua anglesa. Aquest concurs va tenir lloc a l’Universitat Rovira i Virgili… Llegeix més»

ACTIVITATS DE SANT JORDI 2017

  • Marató de llibres Un riu de llibres. Lectura de textos triats per l’alumnat.
  • Tast teatral per a 1r cicle d’ESO amb l’actor de la companyia teatral “Los Navegantes”.
  • Representació teatral per a 2n cicle d’ESO i 1r de Batxillerat per part de la companyia teatral “Los Navegantes”.
  • Construcció d’una… Llegeix més»