La literatura truca a la porta del Cicle Inicial!

Els alumnes de Cicle Inicial estan molt engrescats. Han fet uns treballs molt bonics a partir d’obres literàries molt interessants:

img_5522

Aquest és un treball del poema LA TARDOR que Núria Albertí ens va dedicar.

 

img_5521

Aquest 2016 es commemora el 700 aniversari de la mort de Ramon Llull l’autor més universal de la cultura catalana i els alumnes de 1r i 2n de Primària han treballat aquest autor a partir de l’obra “El llibre de les Bèsties”.

 

img_5520 img_5519

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si passegeu pel passadís de Cicle Inicial us impressionaran les llunes plenes de bruixes. Heu de saber que és el resultat de treballar el conte “L’escombra de la bruixa” de Teresa Duran i Armengol, escriptora i il·lustradora. Autora molt polifacètica que destaca per la seva dedicació al llibre infantil i juvenil.

El monstre de colors!

Resultat d'imatges de monstre de colors

En el projecte interdisciplinar de centre, els alumnes d’Educació Infantil es centraran en el conte del “Monstre de colors” d’Anna Llenas. El Monstre de Colors no sap què li passa. S’ha fet un garbuix d’emocions i ara li toca desfer l’embolic. Una història senzilla i divertida que introduirà a petits i a grans en el fascinant llenguatge de les emocions.

Per donar la benvinguda els hi hem preparat una gran festa!

La 5ª edició de la Canallada ja és aquí!

canallada2016-02

Enguany, la Canallada celebra el seu 5è aniversari. Per aquest motiu hem pensat fer una festa amb alguna que altra sorpresa. No t’ho pots perdre!!

La temàtica principal d’aquesta Canallada és: “Els 5 sentits”.

Continuant amb el joc d’endevinalles del color de la polsera, us hem de dir que aquest any, molts de vosaltres ho heu endevinat, el color groc!! I com a producte estrella aquest any hem pensat amb unes ronyoneres molt boniques i útils que podreu fer servir tota la família, les trobareu en dos colors: blau i vermell.

Tot això i els tiquets per la Butipícnic els podreu adquirir posant-vos en contacte amb la Junta de La Canallada.

Us hi esperem a tots!!! Feu que el dia 1 d’octubre sigui un dia inoblidable pel vostre fill o filla.

Junta La Canallada

“COLORS”

“COLORS” És el nom del projecte interdisciplinar per aquest curs des de P3 fins a 6è.

Resultat d'imatges de colors

Aquest color em recorda a una olor, quan penso en el color m’imagino un paisatge, una festa, una pel·lícula, un llibre, … El color em desperta alegria, eufòria, estrès, calma, tranquil·litat, por, angoixa, fàstic, tristesa,Associo el color amb un vehicle, un objecte, un moment de la meva vida, … Què passaria si tot fos en blanc i negre?

Aquest nom despertarà una pila de projectes interessants i engrescadors a cada aula. D’aquestes inquietuds en sortirà el nom de l’aula, la Setmana Cultural i la festa de Carnestoltes. Seguirem informant…

Resultat d'imatges de colors

Millores a la nostra escola!

A l’escola l’Estelada aquest any hem iniciat el curs 2016/2017 ple de novetats.

Les que més es veuen són el cartell de l’entrada amb els amics de l’Estelada en color units en un estel i la mà de pintura que s’ha fet al menjador, als passadissos de la planta baixa, a la primera planta i als mòduls. S’ha millorat la instal·lació elèctrica i s’ha fet una revisió estructural de l’edifici. Però n’hi ha d’altres com una aula de recursos de ciències i jocs matemàtics; una sala d’espera molt acollidora; una pluja de llibres nous per a la biblioteca; racons nous a les aules com la taula de llums, el veterinari, la pizzeria, de construcció, de mecànic, de teatre, de ciències experimentals i tecnològic, … El dia de la reunió a les famílies podreu veure això i molt més!

Dilluns 26 de setembre del 2016 a les 17h: Reunió d’Educació Infantil

Dimarts 27 de setembre del 2016 a les 17h: Reunió de Cicle Inicial

Dimecres 28 de setembre del 2016 a les 17h: Reunió de Cicle Mig

Dijous 29 de setembre del 2016 a les 17h: Reunió de Cicle Superior ( La reunió de Cicle Superior s’iniciarà amb una xerrada dels Mossos d’Esquadra sobre “Internet segura” dirigida a les famílies, la xerrada tindrà una duració aproximada de 50 minuts.)

Primer dia d’escola!

El primer dia d’escola d’enguany ha estat molt especial. Ens hem reunit alumnat i professorat de l’Estelada per donar-nos la benvinguda i conèixer els nous amics de l’Estelada: l’Ada, l’Estel, la Sam, en Muç i en Sebas!