La 5ª edició de la Canallada ja és aquí!

canallada2016-02

“COLORS”

“COLORS” És el nom del projecte interdisciplinar per aquest curs des de P3 fins a 6è.

Resultat d'imatges de colors

Aquest color em recorda a una olor, quan penso en el color m’imagino un paisatge, una festa, una pel·lícula, un llibre, … El color em desperta alegria, eufòria, estrès, calma, tranquil·litat, por, angoixa, fàstic, tristesa,Associo el color amb un vehicle, un objecte, un moment de la meva vida, … Què passaria si tot fos en blanc i negre?

Aquest nom despertarà una pila de projectes interessants i engrescadors a cada aula. D’aquestes inquietuds en sortirà el nom de l’aula, la Setmana Cultural i la festa de Carnestoltes. Seguirem informant…

Resultat d'imatges de colors

Millores a la nostra escola!

A l’escola l’Estelada aquest any hem iniciat el curs 2016/2017 ple de novetats.

Presentació en edició

Les que més es veuen són el cartell de l’entrada amb els amics de l’Estelada en color units en un estel i la mà de pintura que s’ha fet al menjador, als passadissos de la planta baixa, a la primera planta i als mòduls. S’ha millorat la instal·lació elèctrica i s’ha fet una revisió estructural de l’edifici. Però n’hi ha d’altres com una aula de recursos de ciències i jocs matemàtics; una sala d’espera molt acollidora; una pluja de llibres nous per a la biblioteca; racons nous a les aules com la taula de llums, el veterinari, la pizzeria, de construcció, de mecànic, de teatre, de ciències experimentals i tecnològic, … El dia de la reunió a les famílies podreu veure això i molt més!

Dilluns 26 de setembre del 2016 a les 17h: Reunió d’Educació Infantil

Dimarts 27 de setembre del 2016 a les 17h: Reunió de Cicle Inicial

Dimecres 28 de setembre del 2016 a les 17h: Reunió de Cicle Mig

Dijous 29 de setembre del 2016 a les 17h: Reunió de Cicle Superior ( La reunió de Cicle Superior s’iniciarà amb una xerrada dels Mossos d’Esquadra sobre “Internet segura” dirigida a les famílies, la xerrada tindrà una duració aproximada de 50 minuts.)

Primer dia d’escola!

El primer dia d’escola d’enguany ha estat molt especial. Ens hem reunit alumnat i professorat de l’Estelada per donar-nos la benvinguda i conèixer els nous amics de l’Estelada: l’Ada, l’Estel, la Sam, en Muç i en Sebas!