La procedència dels aliments .

Els Petits Peluts hem desenvolupat aquesta activitat amb aliments-joguina que tenim a la ludoteca. Des de verdures i fruites fins a tipus de carn, peix i algun làctic.

El propòsit era adonar-se que hi ha aliments que venen de la terra i d’altres que ens els donen alguns animals.  Els ha costat una mica d’entendre perquè per alguns, “tots els productes venen del súper”. Llavors han anat sortint d’un en un a agafar un aliment dels dos cistells i havien d’explicar si creien que sortia de la terra o d’algun animal. S’anaven ajudant i per mitjà de preguntes concretes segons la resposta donada, s’adonaven de la solució correcta. Per exemple: creieu que la pastanaga surt del conill?. En Tabalet i els conills mengen pastanagues, però aquestes venen d’algun lloc!, on deuen créixer?.

Després de manipular aquests aliments, hem vist un vídeo de com neix i creix un taronger. Finalment hem acabat la sessió amb una fitxa d’enganxines on havien de separar les fruites i verdures de la carn i el peix. Realment ha estat interessant! Aquí teniu unes quantes fotos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>