DANSA: Els velers

Enguany, per la festa de la tardor, els nens i nenes del CI estem preparant una dansa holandesa: “Els velers”.
Ja comença a prendre forma, i els nens i nenes de 2n la tenim bastant avançada. De moment us deixem amb una mostra del què serà.

CANÇÓ: Iupi ia

Aquesta ha estat la nostra primera cançó d’aquest curs.
L’hem après, l’hem acompanyat amb instruments i fins i tot ens n’hem inventat dues estrofes. El resultat és aquest.

Presentació del curs a 4t

Les nenes i els nens de 4t vam preparar amb molta il·lusió diferents vídeos per respondre les preguntes i inquietuds que ens varen transmetre les famílies  . La intenció era passar aquests vídeos a la reunió del dijous 5 d’octubre, però per problemes tècnics (poca habilitat de… Llegeix més»

ATURADA GENERAL

Davant dels fets ocorreguts ahir contra una societat catalana pacífica que l’únic que volia era defensar un dret tan bàsic com el de votar, tenim la necessitat de respondre-hi com a treballadors i treballadores fent una ATURADA GENERAL de 24 hores.
Les imatges d’ahir són greus… Llegeix més»

Concentració fets 1-O

Avui a les 12:00 del migdia, la nostra escola ha aturat les classes per sumar-nos a la convocatòria de rebuig dels fets ocorreguts l’1-O.
Hem llegit una part del manifest de “Taula per la Democràcia”:
Les entitats integrants de la Taula per la Democràcia condemnem enèrgicament la… Llegeix més»

Fireball

Aquest curs hem començat amb uns exercicis de percussió corporal per activar el cos, l’ànima i l’oïda. Amb els nens i nenes del CS hem fet un exercici amb la cançó “Fireball”. El resultat grupal és aquest.
De moment us l’ensenyem però encara li donarem més… Llegeix més»