Setmana Bio

Dins el marc d’accions d’Escoles Verdes, aquest curs ens sumem a la setmana Bio, realitzant tallers i activitats per prendre consciència d’actuacions per millorar la nostra salut i el medi ambient.

Avui, dilluns 21 d’octubre hem tingut la visita de l’especialista en alimentació saludable, Laia Espasa. Hem gaudit del seu taller “Menjant amb il·lusió”. Ens ha explicat què hauria de contenir un bon esmorzar: hidrats de carboni, fruita i batuts d’aigua de coco amb verdura. També ens ha comentat els efectes negatius del sucre en el cos humà i com substituir-lo per succedanis.

A continuació, ens ha deixat provar un batut amb aliments que ens han sorprès: alvocat, espinacs, canyella, flocs de quinoa i aigua de coco. Finalment, els alumnes de 1r i 2n d’ESO, hem elaborat un esmorzar equilibrat: un batut de llet d’arròs i llavors de xia, decorat amb plàtan, poma i canyella.

Dimarts 22 d’octubre, a les 16:30, l’estudiant solsonina Núria Florensa, compartirà amb nosaltres, la seva manera de viure i fer front a un dels temes que tant li preocupen: el medi ambient. També ens ajudarà a conscienciar-nos sobre quines actuacions podem fer per evitar el canvi climàtic.

L’última activitat que durem a terme durant la setmana Bio, serà la confecció d’un Bock&Roll, que utilitzarem per dur els nostres esmorzars a l’institut.

Si voleu veure receptes d’esmorzar saludable, cliqueu l’enllaç.

Redactors: Mariona Bajona i Pau Molins

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>