Iniciem el 3r trimestre

Queda molt lluny el 12 de març, data que s’anunciava el confinament i tancament de tots els centres educatius. No obstant això, les ganes d’acompanyar i estar al costat dels alumnes en una situació excepcional, ens obligava a reinventar-nos per aconseguir mantenir un centre viu fora de les aules, que mantingués el vincle i malgrat l’aïllament, sigués capaç d’estimular l’alumnat mostrant-se actiu per continuar aprenent.

Ha suposat un període d’adaptació i aprenentatge per a tots, on més que mai, hem prioritzat l’autonomia, les rutines i els hàbits de treball per sobre dels continguts. Estem molt contents i volem agrair molt sincerament la resposta de les famílies.

Dimarts 14 d’abril comencem el tercer trimestre. Continuarem amb les mateixa il·lusió i ganes d’acompanyar com fins ara i cada cop estem més convençuts, que les dificultats es convertiran ens grans oportunitats d’aprenentatges per la vida. Molts ànims i bon trimestre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>