Mesos temàtics, un valor afegit

Un projecte integral per assolir l’èxit educatiu no es pot basar únicament amb la vessant acadèmica, requereix espais de reflexió per avançar i fer camí vers els valors, indispensables per transformar i millorar la societat que ens toca viure.

El projecte de “Mesos temàtics. 10 raons de ser” és un pas més per avançar cap a la globalitat dels continguts, agrupant actuacions que es treballen des de les matèries per reforçar la significativitat i la presa de consciència per part de l’alumnat, identificant cada mes amb una temàtica diferent.

La causa del setembre ha estat el medi ambient i la sostenibilitat, potenciant el coneixement de l’entorn i desenvolupant actuacions vinculades amb el projecte d’Escoles Verdes. L’octubre posa l’accent en compartir i dedicar el nostre temps als altres (altruisme i 3r món), amb diferents accions de servei comunitari (avis de la residència, jocs de pati amb els infants de l’escola, món laboral…).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>