Dia Mundial de l’Activitat Física

El 6 d’abril es celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física amb l’objectiu de difondre el missatge d’acumular 30′ d’activitat física cada dia, sota el lema de “gent activa = gent feliç”.

Els dos centres educatius de la Vila ens hem adherit plantejant el repte de sumar el màxim de salts de corda, passes de caminada i metres en una cursa de relleus. Totes aquestes activitats, juntament amb jocs de paracaigudes, les hem portat a terme durant l’estona de pati d’avui divendres.

Val a dir que ens ho hem passat molt bé i compartir repte amb l’escola Vall de Lord ens ha ajudat a aconseguir uns números més que considerables en l’objectiu de ser més actius: 1010 salts de corda, 53173 passes de caminada i 13000 metres cursa de relleus. Enhorabona per la participació!

Us deixem l’enllaç al vídeo que se’ns demanava per deixar constància de la nostra participació al Dia Mundial de l’Activitat Física.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>