L’institut ha resultat seleccionat pel seminari STEM a Belgrad

A l’Institut Sunsi Móra hem estat seleccionats entre diversos centres de primària i secundària de l’Estat per ser els representants espanyols al seminari de contacte de professors STEM que tindrà lloc el 31 d’octubre i 1 de novembre de 2019 a Belgrad.
El seminari, que porta per títol “Effective Practices in STEM Education”, serà una gran oportunitat per:
– Aprofundir en l’ús d’eines, recursos i estratègies innovadores per implementar pràctiques STEM, així com intercanviar experiències pròpies amb centres d’altres països.
– Establir contactes amb altres centres educatius d’arreu d’Europa per teixir una xarxa de centres STEM i portar a terme projectes conjunts Erasmus+.
Un dels objectius del nostre centre dins el pla STEAMcat (2018-2021) és el de promoure aliances entre centres educatius. Així, formar part d’aquest seminari d’àmbit europeu és una nova oportunitat per refermar aquest objectiu i fer de l’Institut Sunsi Móra un centre STEM de referència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>