Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència

El proper dilluns 11 de febrer es celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència. Com a centre participant del Programa d’innovació pedagògica STEAMcat, creiem fermament en la necessitat d’incrementar les vocacions científicotecnològiques del nostre alumnat, especialment entre les noies. És per això que hem organitzat tres xerrades amb científiques de disciplines ben diferents que ens explicaran la seva experiència personal i professional. Aquestes ponències s’emmarquen dins les iniciatives “100tífiques” (https://www.donesiciencia.cat/100tifiques/) i “11 de febrero” (https://11defebrero.org/), que posen en contacte dones científiques amb centres educatius de tot el territori.

Al llarg del matí, tots els alumnes del centre participaran d’aquestes xerrades i el debat posterior que es proposarà. Les ponents i els títols de les xerrades són:

– 1r d’ESO: “Mosca, peix o humà, tots som (bastant) iguals”, a càrrec de la Dra. Marina Ruiz-Romero, del Centre de Regulació Genòmica de Barcelona.

– 2n d’ESO: “Quan sigui gran seré científica: una carrera vora el mar”, a càrrec de la Dra. María López-Acosta, del Centre d’Estudis Avançats de Blanes.

– 3r i 4t d’ESO:  “La meva experiència com a física – de l’institut a l’espai” , a càrrec d’Agnès Sauleda.

– 1r i 2n BATX: “Llum i Premi Nobel de Física 2018”, a càrrec d’Agnès Sauleda.

 La majoria de les xerrades es faran al centre. Tot i això, la de 3r i 4t d’ESO es durà a terme a l’Escola de Teixits de Canet, de 13 a 14 hores, i és oberta a totes aquelles famílies que hi vulguin assistir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>