Visitem la cooperativa La Fageda

El Divendres 8 de febrer els Alumnes de 2n d’ESO vam anar a Santa Pau per visitar la fàbrica de iogurts de La Fageda i conèixer el procés d’elaboració d’un producte.
La visita va començar amb una petita explicació sobre l’origen i el funcionament de la fàbrica. A continuació vam anar a veure les vaques petites i les que podien estar embarassades, que les separen de la resta. Tot seguit, vam poder veure el procés d’elaboració dels iogurts, de les melmelades i dels gelats a través d’una gran vitrina. I per acabar la visita, vam entrar en una sala on veure un audiovisual que ens explicava tot el projecte social que hi ha darrere d’aquesta cooperativa i ens van donar un iogurt per tastar.
Després de visitar La Fageda, vam anar cap a Besalú on vam descobrir el museu de la miniatura, que ens va sorprendre molt. Allà vam contemplar magnífiques obres d’art fetes a escala microscòpica, com per exemple un dibuix de la Sagrada família en el trau d’una agulla de cosir, un conjunt de joies damunt una grana de poma, o la torre Eiffel damunt d’una llavor de rosella.
Va ser una sortida molt profitosa i divertida.

Berta Guasch i Olga Pelaez (2nC)

FOTOS