Tu també pots ser emprenedor

Avui en dia que tant costa trobar feina, una de les opcions és poder generar el teu lloc de treball. Això diuen que és ser emprenedor. Com a mostra podem posar alGuillem Cuberes, antic alumne de batxillerat tecnològic del nostre centre. Després va fer un cicle d’informàtica a Ciutat Badia i ara treballa a GROUPIEST, empresa que va ajudar a crear.

Des del programa de Joves Emprenedors, una vegada tinguis una formació et poden donar un cop de má. Si vols treballar del que t’agrada i per compte propi, el primer que necessites és tenir una idea i ganes de tirar-la endavant. A partir d’aquí es tracta d’avaluar el teu projecte i veure si té possibilitats de convertir-se en una empresa. El procés de creació d’un negoci requereix sovint un esforç inicial d’inversió econòmica o de tràmits important. Per això, en aquests apartats trobaràs recursos en temes de gestió empresarial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>