Inauguració de la biblioteca

La biblioteca del nostre centre ha tingut una gran remodelació tant de les seves instal·lacions com un augment considerable del material de documentació i lectura.

Per aquest motiu, el dia 25 de gener a les 17.30 h, s’ha fet la inauguració oficial d’aquest nou espai, amb una xerrada a càrrec de dos escriptors i professors del centre, Juan Sánchez Enciso i Xavier Gual.

El centre educatiu, amb el recolzament del AMPA de l’IES, així com de l’Ajuntament de Barberà, ha ampliat el seu fons documental amb el qual els i les alumnes de Can Planas podran ampliar els seus coneixements i realitzar els treballs educatius, amb diccionaris, enciclopèdies, llibres, còmics, revistes i internet.

Aquesta biblioteca gaudeix d’un espai polivalent on apart de la documentació disponible, hi ha dos ordinadors connectats a internet per cercar informacions més acurades. Té un horari de dimecres i dijous de 15.30 a 17.30 h i de dilluns a divendres d’11 a 11.30 h, durant l’hora del pati.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>