Acte inaugural del 25è aniversari

El proper dijous 27 d’octubre, a les 19 hores, al TMC (Teatre Municipal Cooperativa), començaran els actes de celebració del 25è aniversari del nostre institut. Es farà una taula rodona al voltant del tema “El paper de la Secundària i el Batxillerat en un context sociolaboral canviant”.

Els ponents, que desenvolupen la seva activitat professional a camps molt diferents, són:

Dr. Joan Blasi: Catedràtic de la Facultat de Medicina de la UB. Professor d’Histologia humana, Organografia microscòpica i Citologia. Actualment la seves línies de recerca són les toxines i els neurotransmissors.

Ferran Burguillos: Director de la Xarxa municipal de biblioteques de Sabadell. Cap de zona de les biblioteques del Vallès Occidental-Est gestionades per la Diputació de Barcelona.

Encarna Ruiz Molina: Responsable d’investigació de ESDi (Escola Superior de Disseny de Sabadell), professora de Sociologia del Disseny i del màster de Gestió d’empreses de moda (ESDi).

Samantha Gàsquez: Directora de la secció de Recursos Humans de Novartis Barberà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>