Escape room

Els alumnes de 4t d’ESO i batxillerat han fet una activitat d’escape room en anglès. Han hagut d’aconseguir escapar del sanguinari barber “Sweeney Todd”.

En què consisteix l’escape room?

Som un grup de migrants espanyols que acabem de desembarcar a l’Anglaterra victoriana per incorporar-nos a la plantilla d’una fàbrica de tèxtils, on hem de començar a treballar avui. No obstant això, per error ens equivoquem de destinació i estem perduts. El temps apressa, ens queda una hora i mitja per arribar a temps a la nostra jornada de treball, ens trobem al carrer Fleet i l’únic que trobem obert és una barberia, decidim entrar.

Allà ens rep el jove barber Benjamin Barker, que al principi sembla molt amable i disposat a ajudar-nos. No obstant això, aviat es torna estrany i ens tanca al seu local. Benjamin Barker ha estat acusat d’assassinat i sap que la policia vindrà a buscar-lo avui, així que ha decidit capturar-nos com a ostatges, a canvi d’aconseguir la seva llibertat. No sabem com sortir, fins que de sobte descobrim que hi ha un passadís secret que ens permetria fugir i ens conduiria a la pastisseria de la senyora Lovett. Tenim 90 minuts per escapar del que sembla una mort segura. Ho aconseguirem?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>