Vaga d’Estudiants en motiu del Dia de la Dona

Benvolguts/des famílies,

Les organitzacions d’estudiants han convocat per al proper dia 8 de març de 2021 una vaga feminista d’estudiants en l’àmbit territorial de Catalunya en motiu del Dia de la Dona.

En el nostre centre la regulació de la no assistència a classe, que prescriu el decret 102/2010 d’autonomia de centres, queda especificada clarament a través dels articles 210 a 212 corresponents al Títol VII de les NOFC (Normes d’Organització i Funcionament de Centre) aprovades pel Consell Escolar.

L’alumnat de 3r i 4t d’ESO, així com el de Batxillerat i Cicles Formatius, té reconegut per llei el dret de reunió i que la no assistència a classe no tingui la consideració de falta davant convocatòries com aquesta. Tanmateix, l’alumnat ha d’haver pres la decisió col·lectivament en una reunió i, alhora, comunicar-la per escrit a la direcció del centre. Per tant, recordem que l’alumnat de 1r i 2n d’ESO no té reconegut aquest dret i haurà d’assistir a classe amb normalitat.

El centre estarà obert, respectant els horaris habituals, per a tot l’alumnat que decideixi assistir a classe. Així mateix, el servei de transport escolar funcionarà amb normalitat per a tot l’alumnat que no participarà en aquesta convocatòria. Si decideixen adherir-se a la convocatòria de mobilització, s’ha lliurat un full d’autorització a l’alumnat que han d’emplenar les famílies i lliurar a la secretaria del centre.

Atentament,

L’equip directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>