Taller de Ciberassetjament i promoció dels bons usos de les pantalles

El passat divendres dia 17 de setembre s’ha dut a terme a l’Institut Sòl-de-Riu d’Alcanar, un taller de Ciberassetjament i promoció dels bons usos de les pantalles, adreçat a l’alumnat de primer i segon d’ESO.

Des de la regidoria de Joventut de l’ajuntament d’Alcanar s’ha elaborat una campanya envers el ciberassetjament destinada als cursos de primer i segon d’ESO, que és on hi ha més incidència.

Les persones responsables d’aquests tallers han estat en Denis Sales i Helena Franco.

L’objectiu final d’aquests tallers ha estat fer arribar de primera mà tota aquella informació que ajudi a la promoció de bons usos de les pantalles, donar eines de qualitat, informació envers els perills de navegar per internet, els seus avantatges i desavantatges i en general conscienciar i educar en la responsabilitat de la navegació per les xarxes.

També s’ha insistit del perill que comporta l’ús indegut de les imatges a les xarxes socials i la problemàtica que aquestes generen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>