REALITAT AUGMENTADA PER AL 8 DE MARÇ: LES DONES TAMBÉ FAN MÚSICA

 

Amb motiu del 8 de març, des de la matèria de música s’ha volgut fer homenatge a aquelles dones músiques que no han estat suficientment reconegudes i no apareixen als nostres llibres.

Per fer-ho, l’alumnat de 1r de la ESO ha dut a terme una exposició fotogràfica amb realitat augmentada. Gràcies a la realitat augmentada podem veure i escoltar les explicacions de l’alumnat sobre qui van ser aquestes dones i per què van ser importants. Només cal descarregar-se l’aplicació HP Reveali enfocar a les diferents fotos de l’exposició tal i com s’explica al cartell:

Captura

 

A més d’allò relacionat amb les dones i la música, amb aquesta activitat l’alumnat de 1r ha après què és això de la Realitat Augmentada,  tractant a classe les noves tecnologies de manera responsable a la vegada que investigaven i exposaven el seu treball a través de l’aplicació.

Us convidem a tots a gaudir d’aquesta exposició que hem fet amb tanta il·lusió i aconseguir així que aquestes dones ocupen el lloc que es mereixen en la història de la música.

Mireia Dauden, professora de música

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>