Alumnat de l’INS Sòl-de-Riu d’Alcanar visita RobotEbre’19

El passat divendres 24 de maig, una representació d’alumnat de l’Institut Sòl-de-Riu ha participat activament en la IV mostra RobotEbre (Edició 2019).

Alumnat del nostre Centre ha estat present en aquest certamen de robòtica juntament amb els prop de 400 alumnes de 16 centres educatius de les Terres de l’Ebre. Aquests alumnes formen part de diferents matèries relacionades amb el món de la robòtica i la programació impartida en els diferents cursos de l’ESO:  l’optativa Coding with Scratch i de Robòtica a amb Carlos Salvadó i l’optativa de Tecnologia a quart d’ESO amb Albert Barceló.

Els projectes presentats han estat algunes mostres representatives de tot el que estan realitzant els alumnes de quart amb diferents robots.

A més, els alumnes assistents han pogut gaudir participant en diferents tallers preparats per la Universitat Rovira i Virgili per compartir i aprendre totes aquestes noves tecnologies  i assitir a una conferència anomenada “L’evolució tecnològica i les professions de futur” a càrrec del tècnic Albert Oller del Campus Terres de l’Ebre de la URV. També, han pogut valorar els diferents projectes presentats per els companys d’altres centres educatius i, d’aquesta forma, poder compartir experiències en aquest camp de les noves tecnologies.

Per últim, els alumnes també han pogut conèixer les diferents ofertes formatives que hi ha a les Terres de l’Ebre envers el món de la Robòtica i la Programació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>