ACTIVITATS “APRENEM A CASA” – Setmana del del 9 al 12 de novembre de 2020

Benvolgudes famílies,

Seguint les instruccions recomanades pel Departament d’Educació envers a la situació actual motivada pel COVID-19 el professorat del nostre centre ha preparat activitats per realitzar a casa al llarg de la setmana del 9 al 12 de novembre de 2020. Aquestes activitats estan destinades al/s grup/s que es trobin en quarantena (en aquest cas 3r d’ESO A).

Per tal de facilitar l’accés a aquestes activitats hem creat uns documents per cursos que hem anomenat «Aprenem a casa». En aquests documents l’alumnat i famílies podreu trobar les activitats de cada matèria per treballar des de casa i no perdre el ritme d’aprenentatge. L’alumnat també trobarà els mitjans per consultar dubtes i lliurar les tasques encomanades. En cas de realitzar classes virtuals aquestes es realitzaran únicament dintre del marc horari lectiu de cadascun dels grups.

Podeu accedir i/o descarregar els documents clicant a sobre:

APRENEM A CASA TERCER D’ESO A

Atentament,

Equip Directiu INS Sòl-de-Riu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>