Xerrada per commemorar el Dia de la dona i la nena científica

Avui dimarts 11 de febrer, gràcies a la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics de Cornellà-Sant Joan Despí, per tal de commemorar el dia internacional de la dona i la nena científica, ens ha visitat una investigadora en biomedicina, la Silvia Pujals, que treballa a l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya.

L’alumnat de 4t d’ESO de l’institut ha pogut gaudir de la seva experiència. Per una banda, ens ha comentat el seu recorregut formatiu (Grau en química i doctorat a Barcelona i post-doc al Japó) i en què consisteix la feina diària d’una científica. Ens hem adonat que hi ha molta feina fora del laboratori.

A més a més, ens ha explicat una de les línies de recerca biomèdica en què col·labora: el disseny racional de nanomaterials amb tècniques avançades de microscopia per aconseguir un alliberament controlat dels fàrmacs.

L’objectiu de la xerrada era visibilitzar el paper de la dona en el món científic i promoure les vocacions científiques femenines.

En aquest enllaç podeu veure algunes fotografies de la xerrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>