COMUNICAT DE TANCAMENT DEL CENTRE (2)

Benvolgudes famílies,

Com bé sabeu, en un primer moment, el tancament dels centres educatius a Catalunya havia d’acabar demà divendres dia 27. L’evolució dels esdeveniments, però, no ha permès que això sigui així, i de moment NO hi ha cap data de retorn concret a l’institut. Haurem d’estar amatents a les informacions oficials que es vagin donant en aquest sentit.

L’allargament del tancament de l’Institut, també ens obliga al professorat i personal del centre a reinvertar-nos.

Us volem recordar que teniu a la vostra disposició l’apartat “Portes tancades” al web de l’Institut amb propostes d’activitats per poder treballar en família. Així mateix, els tutors/es i professors/es del centre estan a la vostra disposició al seu correu corporatiu personal (nom.cognom@institutneuscatala.cat) i a través de les diferents aules virutals (classrooms) de les matèries.

En alguns grups ja s’han començat a fer trobades virtuals de tutories que ens serveixen per veure’ns les cares i poder parlar una estona.

Estem pendents, també, de les instruccions del Departament d’Educació pel que fa al tancament de la segona avaluació i lliurament de notes. De seguida que ho tinguem us n’informarem puntualment.

Cuideu-vos molt i recordeu que teniu el correu secretaria@institutneuscatala.cat a disposició pel que necessiteu.

L’Institut està tancat, nosaltres continuem al vostre costat.

Salutacions cordials.

Carnaval 2020

Ahir divendres, 21 de febrer, vam celebrar el Carnaval a l’Institut.
Al llarg de la setmana els diferents grups-classe havien preparat una disfressa i performance col·lectiva, amb la col·laboració del seu tutor/a i algun altre professor/a fitxat per a l’ocasió, per tal de participar del Concurs… Llegeix més»