A partir del 19 de juliol podeu contactar al correu secretaria@institutneuscatala.cat

Tornem en horari presencial el divendres 30 d’agost de 9h a 14h

El codi de pagament del material no funciona bé i no permet fer el pagament

No us preocupeu, us facilitarem un nou codi al setembreLa Rania i la Hidaya al vídeo del projecte internacional System 2020

SySTEM 2020 és un projecte internacional que durant 3 anys ha estat explorant l’extensa gamma d’oportunitats i experiències d’educació científica que tenen lloc fora del sistema formal d’escolarització. El projecte ha demostrat el valor que poden tenir aquests enfocaments en el procés d’alfabetització científica i ha desenvolupat eines i mètodes per fer aquest paisatge més equitatiu.

“Meet Naomi” és el vídeo final del projecte SySTEM 2020. S’hi veu una jove alumna que lluita per connectar-se amb la ciència. Tot i que és fictici, el vídeo posa de manifest el poder que poden tenir les organitzacions d’aprenentatge no formal en l’interès d’una persona en l’aprenentatge científic. Les alumnes Rania i Hidaya de 2n d’ESO, apassionades per la ciència i la tecnologia, han partcipat en l’edició d’aquest vídeo representant les estudiants de la història que s’hi explica.

En aquest lloc web podeu aprofundir en els objectius i conclusions del projecte: https://system2020.education/

Enhorabona a la Rania i la Hidaya i a totes les estudiants que saben que, més enllà de l’espai formal de l’Institut, hi ha tot un món d’aprenentatges al nostre abast! Que l’estiu no es converteixi per tant en cap parèntesi per als vostres aprenentatges!