Exposició “El llegat de l’Al-Àndalus”, treball per projectes àmbit humanístic

Després de la inauguració del passat 10 de desembre, l’exposició ·”El llegat de l’Al-Ándalus”, que ha realitzat l’alumnat de 3r d’ESO dins del treball per projectes de l’àmbit humanístic, es pot veure al vestíbul de l’auditori de la Biblioteca de Sant Ildefons (Plaça Carles Navales, s/n) fins el proper 20 de desembre.

A l’exposició, que és el fruit d’un encàrrec extern de l’associació Cornellà Sense Fronteres, s’hi pot veure informació sobre la presència de la cultura andalusí a la Península ibèrica i una reflexió sobre la presència cultural de l’Al-Àndalus a la societat actual i els orígens interculturals de la nostra societat.

La informació exposada en els plafons també es pot sentir a través d’uns codis qr que, llegits des del mòbil, enllacen a unes gravacions de veu que complementen (en llengua castellana) la informació escrita en els plafons, que s’han fet en llengua catalana.

Recordeu! La podeu visitar fins al proper dia 20! No us la perdeu!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>