Estima com vulguis. Els estereotips surten de l’armari

Aquests dies tenim a l’Institut l’exposició “Estima com vulguis. Els estereotips surten de l’armari”, una iniciativa del projecte “Contrarumors” impulsat per la Regidoria de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Molins de Rei.

L’exposició intenta desmentir estereotips i prejudicis relacionats amb el gènere i l’orientació sexual i s’emmarca dins del treball del projecte STEM de 3r d’ESO (“Parlem de sexe”), però també en l’àmbit de treball de tutoria i cultura i valors que es treballa de manera transversal en els diferents nivells del centre.

En aquest enllaç podeu veure els missatges que es transmeten en els diferents plafons que conformen l’exposició i que giren al voltant de donar respostes a preguntes estereotipades del tipus: “Només els gais tenen la sida?” o “Les dones lesbianes són més masculines que les heterosexuals?”, entre d’altres.

L’educació de gènere i el treball per a la coeducació i una educació per a unes relacions sexuals sanes i responsables són part dels eixos que conformen el nostre projecte educatiu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>