1r d’ESO: colònies a l’Escala

Malgrat haver de tornar un dia abans del previst, l’experiència que van poder viure els nois i noies de 1r d’ESO a l’Escala va ser realment molt gratificant.

En poques hores van tenir l’oportunitat de visitar els Aiguamolls de l’Empordà i gaudir de la privilegiada obervació d’una gran varietat de fauna i natura difícil de poder contemplar en altres espais; van gaudir de la platja i el mar en un entorn privilegiat com el de la Costa Brava; van compartir joc, nit i convivència més enllà de les aules de l’Institut; van visitar les ruïnes d’Empúries i van poder fer un tast del que devien ser aquells paratges en època grega i romana i, sobretot, van respirar aire fresc sota la pluja i la ventilació de la tramuntana.

En definitiva, una experiència única que ara ha de servir per lligar amb els continguts del projecte que actualment estem realitzant: “Illes verdes”, que ens ajuda a conèixer millor la natura, els espais verds i les civilitzacions clàssiques des d’una perspectiva interdisciplinar i significativa de cara a la consolidació dels aprenentatges.

En aquest enllaç podeu veure un recull de les meravelloses fotografies que defineixen a la perfecció l’ambient que vam poder viure.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a la col·laboració dels fons POEFA: Programes de suport educatiu finançats pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançats pel Fons Social Europeu (FSE 2014-2020) de foment de la igualtat d’oportunitats educatives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>