Jornada Ensenyaments Postobligatoris

El dimecres 1 de març es va celebrar al Teatre Jardí de Figueres la II Jornada de Difusió dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i els Batxillerats a l’Alt Empordà.20170301_095525_opt

L’acte va aplegar més de set-cents alumnes de 4t d’ESO de gairebé tots els centres de secundària de la comarca amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta formativa postobligatòria de cares a la important presa de decisions que hauran de fer a final de curs.

La Jornada va començar amb la presentació de la jornada a càrrec de Tito Cuadrado, sotsdirector del programa de TV3  “APM?”.

Després Llum Salvo, coordinadora pedagògica de l’INS Narcís Monturiol va començar  amb una introducció sobre les  modalitats de Batxillerat comunes a tots els centres.

Tot seguit, els directors de l’INS Deulofeu i Olivar Gran van explicar respectivament les especificitats del Batxillerat Artístic i del Batxibac. Aquest últim només es cursa als INS Olivar Gran, Illa de Rodes i el nostre, l’INS Llançà.

I per acabar, responsables dels diferents instituts que fan CFGM van presentar les característiques de la seva oferta. Una d’aquestes exposicions va ser la del nostre professor del CFGM d’Olis d’Oliva i Vins, Joan Benejam, el qual va explicar què haurà d’estudiar un jove que es vulgui dedicar al món del vi i l’oli, quines competències ha de tenir per ser un bon professional del sector i quines sortides professionals pot tenir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>